brianbak.dk

brianbak.dk

profile-pic
Flag
Europe - Eastern Europe

Russia

Moscow
15/12-2019 0 ° 0.3 mm. 4.8M/S
16/12-2019 2 ° 0.1 mm. 4.8M/S
17/12-2019 0 ° 0 mm. 3.8M/S
18/12-2019 0 ° 0 mm. 1.1M/S
19/12-2019 4 ° 0.1 mm. 6.7M/S
20/12-2019 -2 ° 0.1 mm. 5.4M/S
LandRussia
HovedstadMoscow
ISO2RU
Telefonkode7
RegionEurope
UnderregionEastern Europe
Latitude60
Longitude100
SprogRussian
Areal17,124,442 km²
Top level domain.ru
Originalsporgs navnРоссия
Møntfods navnRussian ruble
Møntfods symbol
TidszonerUTC+03:00 UTC+04:00 UTC+06:00 UTC+07:00 UTC+08:00 UTC+09:00 UTC+10:00 UTC+11:00 UTC+12:00
Alternative navneRU, Rossiya, Russian Federation, Российская Федерация, Rossiyskaya Federatsiya
Indkomst GINI index40.1
Tryk her for at vende tilbage til oversigten




Weather forecast from Yr, delivered by the Norwegian Meteorological Institute and the NRK